čtvrtek 29. ledna 2009

Poškozené dveře na Koubkovce

Dnes jsem se v rámci procházky s malou zastavil na Koubkovce a zjistil jsem, že jsou hrubým způsobem poškozené vstupní dveře. Vypadá to, že je někdo vykop; fazeta se zámkem je vyštíplá, západka je mimo kování a se zámkem nejde hnout. Dveře tudíž nejdou otevřít, skoro to vypadalo, že jsou zevnitř něčím zapřený. Na chodbičce se svítí.
Nedbi to nahlásil starostovi; zítra ráno se tam jdeme podívat a zkusíme se dostat dovnitř. Doufám, že si jenom někdo kopnul do dveří a svítit tam nechal někdo z nás...
Dám vědět zde...

Stav dveří a klubovny po dnešní (30.1.2009) kontrole:
Zaplať pánbůh, někdo opravdu jen někdo zkoušel vykopnout dveře a ty odolaly. Alespoň to tak vypadá, protože vevnitř nikdo nebyl, resp. nic se neztratilo a nic není rozbité. Svítit tam asi nechal někdo z nás; já tam byl před 3 nedělemi, tak jestli tam nikdo nebyl po mě, tak to jde za mnou.
Dveře viděl starosta; s Nedbim jsme je v rámci možností opravili (jsou v lepším stavu než předtím), museli jsme vyměnit zámek a vložku (cena cca 350,-Kč); klíče jsou standardně u členů rady a Kosti, Pepik se domluví s Nedbim, jestli bude chtít nový klíč. Na schůzi se musíme domluvit na lepším zajištění dveří (petlice?) a nějakých pravidelných kontrolách (návrh).
Zatím vše, zdar...
E.

1 komentář:

nedbi řekl(a)...

Zdar,
už mám účet.
Chceš poslat fotku poškozených dveří, abys jí dal k tomuto článku???