pondělí 29. března 2010

Brigáda na dřevo

V sobotu 27.3.2010 se uskutečnila první letošní bigáda, která byla monotématicky zaměřena na zajištění otopu na další topnou sezónu v klubovně na Koubkově brance.
Celá akce byla velmi dobře organizována. všichni účastníci dorazili včas, jen jeden nejmenovany střelec přijel sice s autem s koulí, nicméně bez káry a další se přudružil k jiné, než určené skupině.
Nicméně tyto drobné organizační nedostatky byly operativně vyřešeny a zamýšlená kubatura dřeva byla již po dvou hodinách od plánovaného zahájení akce zmanipulována na místě určení. Zde za přispění takřka celého sboru, Kosti a dvou čekatelů bylo dřevo zmanipulováno, rozřezáno, rozštípáno a u srovnáno do vzorně uklizeného přízemí. Zároveň proběhl úklid branky a jejího přilehlého okolí.
Je na místě poděkovat všem zůčastněným; Jurovi za vyjednání možnosti těžby a organizaci, Posera+Nedbi za poskytnutí dopravních služeb, "pětatřicátníkům" za zkoordinování akce s manévry ve Starém Plzenci a všem obecně za účast, odvedení dobré práce i pohodu, s jakou akce proběhla.
Pánové, opravdu: klobouk dolů - tak by měly naše akce vypadat...!
Special thanks to: Lesy města Stříbra.

Žádné komentáře: