středa 22. ledna 2014

3. representativní Ostrostřelecký ples 2014




A je to tady! Rok se s rokem sešel a opět stojíme před výzvou zvanou Ostrostřelecký ples. Nebojácně a s odkrytým hledím jdeme do třetího ročníku této organizačně nejnáročnější akce roku. 
A jak to tak bývá, opět beze zbytku plníme naše sborové heslo "Protivenství navzdory!". Přesto, že jsme se v rámci Sdružení ostrostřelců zemí Koruny české již minulý rok v květnu domlouvali na koordinaci termínů našich akcí (přičemž stříbrští jako jediní měli již tenkrát pevný termín plesu), povedlo se, že zbývající dva plesy spřátelených sborů se konají víkend před a po plese našem(!). Aby toho nebylo málo, tak ve stejný termín se koná v Praze Císařsko-královský bál! 
Nicméně; nechme planých stesků... Ples pořádáme pro naše milé kamarády a příznivce a pro širokou veřejnost, která se chce dobře a na naše "provinční" poměry netradičně bavit, což je také jednou z našich ambicí. (Ta druhá je neprodělat na tom gatě.) Věříme, že z řad našich kamarádů ve zbrani dorazí minimálně naši "úhlavní přátelé" a moc se na ně těšíme. Zkrátka přátelé: "Všichni jste srdečně zváni, nenechte nás v tom!!!"

Neoficiální podtitul letošního plesu zní: "Letos trochen jinak..." a z toho je patrné, že letos nás čeká pár podstatných změn. Něco snad můžeme prozradit, tak tedy: 
- Hlavní "plesovou" částí nás provede nová kapela a to mariánskolázeňský orchestr Daliborka; ne ani letos nečekejte (s)hity jako Sladké mámení nebo Jede jede mašinka, ale kvalitní taneční program, zahraný profesionálními muzikanty.
- Po půlnoci přijde Kocovina, tedy Kocovina s velkým "K" (kocovina alias "micka" dorazí nejdříve k ránu), takto taktéž mariánskolázeňská formace, která vás při těch největších rockových peckách donutí nechat na parketu poslední zbytky podrážek a zábran.
- Beseda má nového majitele a provozáka a jsou to navíc naši kamarádi, takže předpokládáme, že servis bude "o level výš".
- Dále Vás čeká bohatý doprovodný program, střelecká soutěž a řada dalších zajímavostí a vychytávek - ale to vlastně není žádná změna...

Předprodej vstupenek v plném proudu!!!

Předprodej probíhá již tradičně ve Zlatnictví MARKALOUS a informace získáte na tel: 603511879 (Jirka Markalous zvaný též Čůra, Bimbo či Mirka Jarkalous, takto pokladník sboru). Po špatných zkušenostech z loňska bychom se rádi vyhnuli dlouhodobým (a nerealizovaným) rezervacím, nicméně dohoda je vždy možná. S nákupem vstupenek prosím příliš neváhejte, zvlášť v případech větších skupin - kdo dřív přijde bude mít lepší možnost výběru. Layout sálu v místě prodeje je samozřejmostí.
Ceny vstupenek:
Sál á 150,-Kč
Restaurace (nečíslované stoly) á 100,-Kč

Pro zajímavost přinášíme náhled na revers, neboli rubovou stranu vstupenek:

Pozn: Na rubu je vyobrazen Rakousko - Uherský válečný dluhopis (přesně: pokladní poukázka válečné zápůjčkové pokladny) v hodnotě ceny vstupenky. Ve vídni Vám už ho asi neproplatí, ale každopádně Vám zbyde pěkný suvenýr z našeho plesu :).
To be continued...

Žádné komentáře: